Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Shpat Deda

Frogtoon Music - Artist Biography For Shpat Deda

Artist Tags For Shpat Deda

Albanian

Acoustic

Albania

Kosovo

Kosovar

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Shpat Deda

1) Endërroj 2) Ninullë 3) Përgjithmonë 4) Shkëndijë 5) S'ka Kurrgjo 6) Instinktivisht 7) Rrugës 8) M'fal 9) Ambël e tharptë 10) E Du 11) A Thu 12) Buzë Lumit 13) N'vegjëli 14) Enderroj 15) Lutem për shi 16) Rruges 17) Kur T'kom Afër 18) N'shpirt m'ka rritë 19) Molla e Parë 20) Dathë 21) Lojë Mëngjesi 22) Ditë e Re 23) Point Of View 24) Kërkon 25) Syçelë 26) Nesër 27) The Silence Of Love 28) N'darkë 29) N'dikon ndikon 30) Njerëzit e tij 31) T'huj 32) Kangë e gzushme 33) Marinari i Vogël 34) Për Ty 35) Kalimthi 36) Ëndërroj 37) Ambel e tharpte 38) Molla e pare 39) Kange e gzushme 40) Marinari i Vogël (feat. Joss Stone) 41) N'darke 42) Njerezit e tij 43) Shpat Deda Enderroj 44) Per ty 45) Njerëzt e tij 46) Enderroj (www.tiranachat.net) 47) E du (lyrics) 48) Të Kujtoj Dhe Nuk Kuptoj 49) www.landofeagles.com 50) Pergjithmone

Facebook Comments