Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Era Rusi

Frogtoon Music - Artist Biography For Era Rusi

Artist Tags For Era Rusi

Albanian

Pop

Albania

All

Albanian Female Vocalists

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Era Rusi

1) Zjarri im 2) Eja Merre 3) Dasma Ime 4) Më zëvendësove 5) Zjarri Im (Unplugged) 6) Zjarri im #Fest59 7) Fjalë dhe gjunjë 8) Ju Make Me Feel Hot 9) Me Dhemb Dashnia 10) 6 Mars 11) Askush nuk eshte perfekt 12) Iken dhe vjen 13) Gjuju 14) Me Zemer Te Bardhe 15) Le ti dali flaka 16) Shpirti I Humbur 17) Nuk je ëndërr 18) Era Rusi - Zjarri im 19) Mos ma merr 20) Shpirt i humbur 21) Nje Lamtumire 22) Zjarri im (Nata e Parë, Fest' 59) 23) Nuk Je Ëndërr (Live) 24) Ti E Di 25) Feeling 26) Çupëlina 27) Iken Dhe Vjen (ft. Behar Strumi) 28) Fjale Dhe Gjunje 29) Fjalë Dhe Gjunjë (live @ final) 30) Eja Merre | LIVE // FIK 58 FINAL 1080p 60fps 31) Nuk je enderr 32) NALE 33) Era Rusi - Eja Merre 34) Ekzistoj 35) Gipsy Lover 36) Zjarri im #Fest59 - Third Rehearshal 37) La Bambola 38) v 39) Nuk je ender 40) Çupëlina (Kënga Magjike 2016) 41) Zjarri Im | LIVE 42) Eja Merra 43) Zjarri im [Albania] 44) Zjarri im (Albania) 45) Eja Mere 46) Bandido 47) Më Dhemb Dashnia 48) Shpirt i humbur (Live @ Festivali i Këngës 2008) 49) Eja ne preher 50) Jorgjica

Facebook Comments